ΠΡΩΙΝΗ ΧΑΡΑ

Τα πρωινά στο Pow Wow γεμίζουν με χαρά! Τα παιδιά μέσα απο το παιχνίδι γνωρίζουν τη φιλία, τη χαρά, την αυτό-κατευθυνόμενη μάθηση και τη δημιουργική έκφραση. Ασχολούνται εβδομαδιαίως με συνεργατικές δραστηριότητες, αισθητηριακά παιχνίδια, μουσική και τέχνη μέσα σε ένα δίγλωσσο περιβάλλον. Οι πρωινές μας χαρές θα γνωρίσουν μια καινούργια γλώσσα και θα δομήσουν την κατανόησή της μέσω τραγουδιών, ιστοριών και παιχνιδιών. Ο συνδυασμός του ελεύθερου παιχνιδιού και της οργανωμένης δραστηριότητας βοηθάει τα παιδιά να ξεδιπλώσουν την κοινωνικότητα τους και την αλληλεπίδραση με τα άλλα παιδιά μέσα απο την ασφάλεια της παρουσίας των συνοδών τους. Σε ένα περιβάλλον αποδοχής θα εξερευνήσουν, θα πειραματιστούν ελεύθερα και θα ανακαλύψουν τους κανόνες που θα τους εισάγουν στην κοινωνική ζωή.

COLORS

Εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά και ενήλικες. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να παρατηρούν τον κόσμο γύρω τους, εξοικειώνονται με καινούργια υλικά και διαφορετικές τεχνοτροπίες απελευθερώνοντας τη φαντασία τους ώστε να δουν τον κόσμο που τους περιβάλλει με έναν διαφορετικό τρόπο και να κατανοήσουν τον ρόλο και τη σημασία της τέχνης για τη ζωή τους. Κυρίως όμως μαθαίνουν να εκφράζονται και να χρησιμοποιούν την τέχνη ως μέσο επικοινωνίας, συνεργασίας και χαράς.

HANDS IN ENGLISH

Καλώς ήλθατε στον αγγλικό μας κύκλο! Μέσα από δημιουργικό παιχνίδι τα παιδιά αναπτύσσουν γλωσσικές δεξιότητες και προχωρούν με το δικό τους ρυθμό χρησιμοποιώντας τις δικές τους εμπειρίες. Μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες παίζουμε με έμφαση στην ομαδική συνεργασία καθώς και στη δική μας αυτο-έκφραση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ανοιχτή καρδιά και ένα ανοιχτό μυαλό για να απολαύσετε πλήρως μια νέα γλώσσα. Είτε είχατε είτε όχι προηγούμενη εμπειρία στα Αγγλικά, εμείς προσφέρουμε ένα χώρο επικοινωνίας όπου μπορούμε να παίξουμε με την αγγλική γλώσσα!